Ajtónyitás az év minden napján! Hívjon: 06-70-2000-400
Ajtónyitás zárnyitás roncsolás mentesen.Ajtónyitás zárnyitás roncsolás mentesen.Ajtónyitás zárnyitás roncsolás mentesen.

Ajtónyitás az év minden napján!

Ajtónyitás módszere nagy félelemre adhat okot, mégpedig azért mert szinte zajmentesen és külömböző esetekben igen gyorsan elvégezhető.
A zárnyitásnak a lényege, hogy amennyiben a zárbetét az ajtó illetve a zárbetét védő pajzs síkjából legalább 3 - 5 millimétert kilóg, akkor azt egy fogóval illetve az erre a célra legjobb zártörő alkalmazásával viszonylag könnyedén ketté lehet törni.
Ekkor a zártestben lévő zárbetét tolókavivője úgy mozgatható mintha kulccsal nyitnánk - zárnánk az ajtót ami legyen bármennyi ponton záródó is, már a zárbetét eltávolításával azonnal nyithatóvá vált.
Több féle módózat kivitelezhető az ajtónyitással kapcsolatban ám minden esetben a zárbetét környezete határozza meg milyen módón történhet az ajtónyitás.
 

Ajtónyitás után zárcsere következhet

Ajtónyitásunk után joggal merülhet fel a kérdés ki foglya helyreállítani vagy kicserélni azt a zárszerkezetet vagy zárbetétet amely a munka során hibás működést produkált.
Önnek lehetősége van a helyszínen négy öt termék gyártóinak palettájából kiválasztani a biztonsági szintjéhez mért zárcserét.
Sőt ha a becsapódott ajtók területén megyünk tovább, cégünk olyan termék alkalmazását is lehetővé teszi ügyfeleink számára amely a többi konkurens cég alkalmazásával nem jöhet létre!
Saját forgalmazású zárbetétjeink lehetőséget kínálnak a zárcsere által arra, hogy egy zárban belül maradt kulcs esetén kívülről nyitni lehessen a bejárati ajtót másik kulccsal.
Ez a lehetőség kizárja a soron következő ajtónyitási feladatokat hiszen ha van kívül egy másik kulcsunk az minden esetben nyitni foglya az Ön bejárati ajtaját! A becsapódott ajtónyitás területén ennél gyorsabb és költséghatékonyabb megoldást nem talál a piacon!
Ha ajtónyitás szükséges bízza ránk a feladatot!
  
 Ajtónyitás Budapest

Becsapódott ajtónyitás megelőzése

Nem beszélve az alkalmazás előnyeiről melyek a gyermekeink és idős szüleink rokonaink számára kulcsfontosságú megoldás lehet.
Munkavégzésünk során számtalanszor fordult elő, hogy a szülő a lakásból kilépve a hulladékot levinni, két szót váltani a szomszéddal, vagy éppen az előtér takarítása céljából a lakásból kilépve becsapódott ajtóval találta szemben magát.
Éveken át tűnő lehet az érzés míg megérkezik a segítség amely csak egy órányira van Öntől ám még is soknak tűnik az idő múlása.
 
Vagy vegyük számba az idős beteg hozzátartozóink felé nyújtható segítséget amely egy betegség, vagy egy rossz mozdulat következtében mozgásképtelenné teszi idős család tagjainkat.
Kulcs az ajtó belső oldalán a zárban található.
Ajtónyitás ideje alatt ami akár egy óra is lehet komoly életveszély alakulhat ki!
De ha megfelelő zárbetét van opcionálisan alkalmazva a bejárati ajtóban ez csak pár másodpercre tehető!
Ajtónyitás után fontolja meg a zárcsere lehetőségét a jövőre nézve amely nem csak a családja biztonságáért hanem annak egészségi állapotért is felelősséggel tudja ellátni feladatát! Budapest területén bármelyik akár lakatos XI. kerület Gazdagrét szolgáltatásaink elérhetőek. Éerdeklődjön az ajtónyitással kapcsolatos munkák idejéről és ellenértékéről.
 

Ajtónyitás módjai

 
Ajtónyitás és zárnyitás munkálatoknál nagyon fontos hogy milyen 
módon illetve milyen eszközök használatával nyitunk ajtót és zárat. Természetesnek mondható, hogy ilyen akut esetekben előkerülnek a szomszédok, barátok, ismerősök, rokonok akik kisebb vagy nagyobb szakértelemmel rendelkezve ki nagy szerszámozottsággal felvértezve áll neki a zárakkal kapcsolatos munkáknak.
Az esetek többségében még is az mondható el, hogy kisebb költségbe kerül egy szakember álltal végzet precíz ajtó nyitás vagy zárnyitás mint ha a fentiek felsorolásából bárki végezné a feladatot. 
 
Munkatársaink az elmúlt 10 év tapasztalatit és az eltelt idő alatt
beszerzett magas minőségű ajtónyitó és zárnyitó eszközök szerszámok segítségével végzik munkáinkat mely által az ön ajtó lapja és az ajtó tokja semmi esetben illetve csekély esetben nem sérül meg.
 
Természetesen az ajtónyitás és zárnyitás  után a helyszínen pótoljuk az alap illetve magas biztonsági fokozatú zárbetéteket esetleg magas biztonságtechnikával rendelkező zártesteket Garanciával.
 
Ajtónyitás következő fázisa mikor a becsapódott ajtó erejétől illetve a zártest elhasználódása miatt a zárnyelv eltörik.
Ez esetben nem lehet roncsolás mentes ajtónyitással számolni hiszen az eltört nyelvet a tokból ki kell szednünk.
Jobb esetben egy nyom látható marad a tokon rosszabb esetben nagyobb felületen kell roncsolást végrehajtani. 

Ajtónyitás szükségessége

 
Ha kizárta magát esetleg pont az ellenkezője történt, ha elromlott a zár, ha eltört a zár nyelve és nem nyílik az ajtó, belül felejtette a kulcsot és az ajtó becsapódott, ha a zárat beragasztották jó akarói, 1 órán belül elhárítjuk az estleges zárproblémáit.
Ajtónyitás módját semmi képen nem érdemes önerőből esetleg a szomszéd illetve barát segítségével orvosolni mert általában mindenki önhibáján kívül de nagyobb kárt okoz mintha el sem kezdte volna munkát.
Műszaki nyitást ha a nem megfelelő erre a területre szakosodott szakember végzi akár ajtócserével is számolnunk kell.
 
A legtöbb esetben amikor szakértelmünkre lett volna szükség általában hamar kiderül,hogy megelőzhető lett volna a zárnyitás - ajtónyitás feladata ha még idejében szakembert alkalmazunk a zárproblémára. 
Az év 365 napján Non-Stop várjuk jelentkezését ha fentiek alapján megoldást talál az éppen alakuló esetleg akut problémára.
 
Ajtónyitással foglalkozó szolgálatunk legyen szó éjszaka akár hétvégi megkeresésről rejtett költségek nélkül fix áron dolgozik.

Ajtónyitás idejének meghosszabítása illetéktelenek számára 

 
Minden esetben arra kell törekedni, hogy a értékeink és pénztárcánkhoz mérten a legjobb minőségű biztonságtechnikai anyagot állítsunk csatasorban az értékeink védelme érdekében.
A zárbetétek lehetnek közepes kategóriába sorolt eszközök de önmagukban nem tudják megvédeni a családunk szféráját ezért minden esetben törésvédő pajzsok felszerelését javasoljuk.
 
Széles skálájú termék palettáról beszélünk melyek kizárólag csak a hozzárendelt zártest méretei szerint használhatóak.
Elérhető 55, 72, 85, 90, 92 mm lyuk osztásban és egyik sem kompatibilis a másikkal szemben. 
 
Ebből adódik hogy a zárbetét és zárbetét védő pajzs kiemelt figyelmet kíván a biztonságtechnikában.
Anyagukban is eltérnek a cilindervédő pajzsok lehetnek Réz, Alumínium, Spiáter és nem utolsó sorban Rozsdamentes szerkezetűek,így minden esetben fontos az anyagokhoz mért szerszám illetve alkatrész használat.
A fent leírtak alapján egy pár ezer forintos zárbetét nem tudja megvédeni ingatlanunk és ingóságunk ezért minden ügyfélnek magának kell eldöntenie,hogy mit szeretne megóvni családtagjai számára.
Roncsolás mentes Ajtónyitás Éjjel-Nappal Budapest területén 1 órán belüli munkakezdéssel.

Rejtett költségek nélkül fix áron dolgozunk az 365 napján 24 órában

Ajtónyitás szakértelem nélkül

Bizonyára mindenkinek van egy jó szomszédja, a családban egy szerszámokkal felszerelt rokon, vagy a házban lakó gondnok aki egy ajtó nyitásban segíteni tud.
Legtöbb esetben mikor ajtó nyitásra van szükségünk elsőre a szolgáltatót hívjuk.
Természetesen mint minden esetben egy órán belül érkeznénk is a megadott címre, ám sokszor a kedves ügyfelek vissza mondják mert a szomszéd, vagy a gondnok már elvégezte a feladatot.

Részünkről ez nem probléma hiszen örömmel tölt el minket ha az ügyfél minél előbb bejut a lakásába.
 
Váratlan esetek sokasága és a tendencia viszont az ellenkezőjét mutatja.

Befeszített ajtók, kitört tokok, megsérült zártestek, ősze vert cilindervédő pajzsok mutatják, hogy ebben a szakmában nem elég egy egy csavarhúzó, itt mérhetetlen mennyiségű munka által biztosított tapasztalat az amely a mi előnyünket jelenti, és nem utolsó sorban az Ön kiadásait csökkenti.

Minden esetben roncsolás mentesen nyitjuk ki becsapódott ajtóját úgy, hogy azon semmilyen alkatrészt nem kell cserélni és külsérelmi nyom nem maradhat rajta.
Az alábbi képek a fent felsorolt hozzátartozók, gondnokok, szakértelem nélküli munkái láthatóak.
 
szakszerűtlen ajtónyitás