Hívjon: 06-70-2000-400

Ajtónyitás az év minden napján!

Ajtónyitás roncsolás mentesen.Ajtónyitás roncsolás mentesen.

Ajtónyitás az év minden napján!

A módszer nagy félelemre adhat okot, mégpedig azért mert szinte zajmentesen és külömböző esetekben igen gyorsan elvégezhető.

A zárnyitás lényege, hogy amennyiben a zárbetét az ajtó illetve a zárbetét védő pajzs síkjából legalább 3 - 5 millimétert kilóg, akkor azt egy fogóval illetve az erre a célra legjobb zártörő alkalmazásával viszonylag könnyedén ketté lehet törni.

Ekkor a zártestben lévő zárbetét tolókavivője úgy mozgatható mintha kulccsal nyitnánk - zárnánk az ajtót ami legyen bármennyi ponton záródó is, már a zárbetét eltávolításával azonnal nyithatóvá vált. Több féle módózat kivitelezhető ám minden esetben a zárbetét környezete határozza meg milyen módón történhet az ajtónyitás.
 

Ajtónyitás módjai

 
Ajtónyitás és zárnyitás munkálatoknál nagyon fontos hogy milyen 
módon illetve milyen eszközök használatával nyitunk ajtót és zárat. Természetesnek mondható, hogy ilyen akut esetekben előkerülnek a szomszédok, barátok, ismerősök, rokonok ki nagy szakértelemmel rendelkezve ki nagy szerszámozottsággal felvértezve. Az esetek többségében még is az mondható el, hogy kisebb költségbe kerül egy szakember álltal végzet precíz zárnyitás mint ha a fentiek felsorolásából bárki végezné a feladatot. 
 
Munkatársaink az elmúlt 10 év tapasztalatit és az eltelt idő alatt
beszerzett magas minőségű ajtónyitó és zárnyitó eszközök szerszámok segítségével végzik munkáinkat mely által az ön ajtó lapja és az ajtó tokja semmi esetben illetve csekély esetben nem sérül meg.
 
Természetesen az ajtónyitás és zárnyitás  után a helyszínen pótoljuk az alap illetve magas biztonsági fokozatú zárbetéteket esetleg magas biztonságtechnikával rendelkező zártesteket Garanciával.
 
Ajtónyitás következő fázisa mikor a becsapódott ajtó erejétől illetve a zártest elhasználódása miatt a zárnyelv eltörik. Ez esetben nem lehet roncsolás mentes ajtónyitással számolni hiszen az eltört nyelvet a tokból ki kell szednünk. Jobb esetben egy nyom látható marad a tokon rosszabb esetben nagyobb felületen kell roncsolást végrehajtani. 
 

Ajtónyitás szükségessége

 
Ha kizárta magát esetleg pont az ellenkezője történt, ha elromlott a zár, ha eltört a zár nyelve és nem nyílik az ajtó, belül felejtette a kulcsot és az ajtó becsapódott, ha a zárat beragasztották jó akarói, 1 órán belül elhárítjuk az estleges ZÁR problémáit.
 
Ajtónyitás módját semmi képen nem érdemes önerőből esetleg a szomszéd illetve barát segítségével orvosolni mert általában mindenki önhibáján kívül de nagyobb kárt okoz mintha el sem kezdte volna munkát.
 
Ajtónyitást ha a nem megfelelő erre a területre szakosodott szakember végzi akár ajtócserével is számolnunk kell.
 
A legtöbb esetben amikor szakértelmünkre lett volna szükség általában hamar kiderül,hogy megelőzhető lett volna a Zárnyitás -Ajtónyitás ha még idejében szakembert alkalmazunk a Zárproblémára.
 
Az év 365 napján Non-Stop várjuk jelentkezését ha fentiek alapján megoldást talál az éppen alakuló esetleg akut problémára.
 
AJTÓNYITÁS szolgálatunk az éjszaka akár hétvége rejtett költségek nélkül fix áron dolgozik.
 

Ajtónyitás idejének meghosszabítása illetéktelenek számára 

 
Minden esetben arra kell törekedni, hogy a értékeink és pénztárcánkhoz mérten a legjobb minőségű biztonságtechnikai anyagot állítsunk csatasorban az értékeink védelme érdekében.
 
A zárbetétek lehetnek közepes kategóriába sorolt eszközök de önmagukban nem tudják megvédeni a családunk szféráját ezért minden esetben törésvédő pajzsok felszerelését javasoljuk.
 
Széles skálájú termék palettáról beszélünk melyek kizárólag csak a hozzárendelt zártest méretei szerint használhatóak. Elérhető 55, 72, 85, 90, 92 mm lyuk osztásban és egyik sem kompatibilis a másikkal szemben. 
 
Ebből adódik hogy a zárbetét és zárbetét védő pajzs kiemelt figyelmet kíván a biztonságtechnikában.
Anyagukban is eltérnek a cilindervédő pajzsok lehetnek Réz, Alumínium, Spiáter és nem utolsó sorban Rozsdamentes szerkezetűek,így minden esetben fontos az anyagokhoz mért szerszám illetve alkatrész használat.
A fent leírtak alapján egy pár ezer forintos zárbetét nem tudja megvédeni ingatlanunk és ingóságunk ezért minden ügyfélnek magának kell eldöntenie,hogy mit szeretne megóvni családtagjai számára.
 
 
Roncsolás mentes Ajtónyitás Éjjel-Nappal Budapest területén 1 órán belüli munkakezdéssel.

Rejtett költségek nélkül fix áron dolgozunk az 365 napján 24 órában

Ajtónyitás szakértelem nélkül

Bizonyára mindenkinek van egy jó szomszédja, a családban egy szerszámokkal felszerelt rokon, vagy a házban lakó gondnok aki egy ajtó nyitásban segíteni tud.

Legtöbb esetben mikor ajtó nyitásra van szükségünk elsőre a szolgáltatót hívjuk.
Természetesen mint minden esetben egy órán belül érkeznénk is a megadott címre, ám sokszor a kedves ügyfelek vissza mondják mert a szomszéd, vagy a gondnok már elvégezte a feladatot.

Részünkről ez nem probléma hiszen örömmel tölt el minket ha az ügyfél minél előbb
bejut a lakásába.

Váratlan esetek sokasága és a tendencia viszont az ellenkezőjét mutatja.

Befeszített ajtók, kitört tokok, megsérült zártestek, ősze vert cilindervédő pajzsok mutatják, hogy ebben a szakmában nem elég egy egy csavarhúzó, itt mérhetetlen mennyiségű munka által biztosított tapasztalat az amely a mi előnyünket jelenti, és nem utolsó sorban az Ön kiadásait csökkenti.

Minden esetben roncsolás mentesen nyitjuk ki becsapódott ajtóját úgy, hogy azon semmilyen alkatrészt nem kell cserélni és külsérelmi nyom nem maradhat rajta.
Az alábbi képek a fent felsorolt hozzátartozók, gondnokok, szakértelem nélküli munkái láthatóak.
 
szakszerűtlen ajtónyitás 

Tevékenységi területeink


Ajtónyitás I. kerület, Ajtónyitás II. kerület, Ajtónyitás III. kerület, Ajtónyitás IV. kerület, Ajtónyitás V. kerület,Ajtónyitás VI. kerület, Ajtónyitás VII. kerület, Ajtónyitás VIII. kerület, Ajtónyitás IX. kerület, Ajtónyitás X. kerület, Ajtónyitás XI. kerület, Ajtónyitás XII. kerület, Ajtónyitás XIII. kerület, Ajtónyitás XIV. kerület, Ajtónyitás XV. kerület, Ajtónyitás XVI. kerület, Ajtónyitás XVII. kerület, Ajtónyitás XVIII. kerület, Ajtónyitás XIX. kerület,
Ajtónyitás XX. kerület, Ajtónyitás XXI. kerület, Ajtónyitás XXII. kerület, Ajtónyitás XXIII. kerület,