Hívjon: 06-70-2000-400

Biztonsági Ajtórács gyártása,szerelés,színezése.

Ajtórács, gyártása egyedi méretben. Ajtórács, gyártása egyedi méretben.

Biztonsági Ajtórács gyártása,szerelés,színezése.

A biztonság kiépítése szempontjából az arra legmegfelelőbb anyag kiválasztásával és a pontos beszereléssel érhetjük el a maximális védelmet a helyiség, a lakás vagy az iroda, nyaraló, tároló számára,úgy hogy illeszkedjen a környezetébe.
 
Vas szerkezet kézi erővel nehezen bontható ezért minden esetben átgondolják az illetéktelen behatolók, hogy milyen más módon juthatnak az értékek környezetébe akár a biztonsági rács szerkezetén keresztül.

Nem elég sok esetben a lakás bejárati szintjét védeni, megfelelő tervezéssel egy Lakatos segítségével ki lehet válsztani az esetleges bejutás további variációit.
Csak olyan szakember láthatja meg a biztonságtechnika hiányosságát aki részt vesz a mindennapok eszméletlen gyorsasággal terjedő bünözési hullámában, és gyakorlja az ajtónyitás lehetőségeit.

Természetesen ez alatt azt értem, hogy cégünk szoros kapcsolatot ápól a rendőrségi helyszínelőkkel akikkel nap mint nap találkozunk egy betörés utáni helyreállítás alkalmával és vitatjuk meg a bejutási formák lehetőségeit. Megkereséseink nagyobb százalékában ajtónyitás a feladat egy egy elhagyott, ellopott,vagy éppen elkopott eltört zár, zárbetét miatt.

Itt a gyakorlat teszi mesterévé a szakmunka végzőjét, ezt nem lehet könyvből megtanulni vagy esetekben a fel lelhető videokból lemásolni. Ezért válasszon minket akik több éves szakmai tapasztalatot és megannnyi biztonságos lakás, otthon védelmét állították fel, ezzel nagy kárt okozva a bünőzés szinterén.

Szolgáltatásaink

 • Lakatos Budapest

 • Zárlakatos Budapest

 • Ajtórács Gyártása

 • Ablakrács gyártása

 • Ajtórács szerelés

 • Ajtórács átalakítása

 • Ajtórács Főváros

 • Lakatos Főváros

 • Lakatos Non Stop

 • Ajtórács felmérés

 • Ablakrács felmérés

 • Ajtórács átalakítás

Ajtórács ár

Szerkezetek ár érték aránya minden esetben kényes pont. Megrendelők többségét sok esetben nem érdekli a Mabisz előírás szemmeltartása, csak egy olcsó rács szerkezetet szeretnének gyártatni. Meg kell jegyeznem természetesen nem állunk el a rácsok gyártásától ez esetben sem.
Ajánlatunk a következő:
Egy 90 X 200 méretben azaz egy normál lakás ajtója elé tervezett ajtórács, melyben egy portál zár található egy fúrás védett, 5 db kulccsal, kódkártyával rendelkező zárbetéttel, kiemelés gátlóval ellátva, színre festve, felszerelve 35,500 Ft +áfa/ nm2.

Azoknak az megrendelőinknek akik magasabb biztonsági faktorral szeretnék biztosítani az értékeiket, három irányú tollas zár szerkezettel 3 db kulccsal ellátott ajtórács szerkezetet ajánlunk melynek értéke a fent említett méretben 47,500 Ft + áfa/nm2
 
Prémium kategóriás Mabisz minősített, széf minőségű trezor zárral, 3db kulccsal szerelt ajtórácsaink a legmesszebb menőkig az értékvédelem szempontjára lett kihegyezve. Mechanikai alkotó eleme és védelme egyedi, magas kategóriába sorolható. Minimum nyitási ideje 30 40 perc. Ebben az esetben nem hagyjuk figyelmen kívül a Mabisz irányzatát. A fent megadott méretben 
58,500 Ft +áfa/nm2
 

Ajtórács készítés és a Mabisz mínősítés

Szemrevételezéskor ha a rács szerkezet nem megfelelő minőségben van elkészítve,több olyan pont is lehet amely végén a bejutás csekély idő alatt kivitelezhető.
 
Az egyik az anyag vastagsága amely lehet kör acél, kocka acél az utóbbit nem ajánljuk mert kisebb átmérőben egy francia kulcs segítségével alakítható és hegesztések során esetenként bontható is.
 
Köracél tulajdonságai ennél kiemelkedőbbek méghozzá azért mert nem lehet ráfogni még fogóval sem.
 
Második pont lehet a cilindervédő úgynevezett törésvédők alkalmazása melyek fő szempontja a zárbetétek védelme.
 
Sok esetben a zárbetét kőré kívülről alkalmazzák de a nagy hiba a belső oldal kihagyása. Ebben az esetben nem kívülről támadják a zárbetétet hanem a belső oldalát törik le.
 
Harmadik pont a zárbetétek minősége, több ponton is zárhat egy ajtórács zárszerkezete de minden esetben ha az előírást követjük a két darab zárbetét végzi ezen pontok reteszelését.
 
Ha a zárbetét gyenge minőségű akkor biztosak lehetünk benne,hogy azon keresztül aktiválják a rács nyíló részét.
 
Ezért minden esetben felhívjuk  ügyfeleink figyelmét arra,hogy a biztonságot ezen szempontok figyelmen kívül hagyásával rést hagyunk az értékeink és ingóságunk felé.
 
Hiába van méregdrága rács szerkezetünk és több ponton záródó rácsos ajtón ha azt silány minőségű zárbetét reteszeli.
 
Negyedik pont a rögzítés melyen nagyon sok biztonságtechnikai szempont alapul,előírásban harminc cm ként tizenöt cm  tüskével a falban történő rögzítés előírt,tehát a fa csavarral esetleg állvány csavarral való rögzítés nem megfelelő.
 
Minden esetben a rögzítést hegesztési eljárással kell a két anyag össze olvasztásával kapcsolni ezáltal oldhatatlan lesz a kötési mód.
 
Utolsó szempont a zsanérok kiemelés gátlása mely a zárt rács szerkezet zsanér oldalon történő támadásakor fix marad tehát nem nyitható. 
Ezek tömören a Mabisz előírásai melyet minden ajtórács készítése során szemmel tartunk.

Tippek és Trükökk

Az alábbi képeken megfigyelhető, hogy nem szakember készítette el az mégpedig azért mert mert esztétikai színtéren megállja a helyét de biztonságtechnikailag sajnos kevésbé.

Egy betörő mikor felméri azt, hogy melyik lakásba törjön, hatoljon be mindenek előtt a zárszerkezeteket kíséri figyelemmel. Itt dőlhet el az, hogy melyik ajtót fogja kiválasztani a betörés céljából.
 
Design és esztétika nem feltétele a biztonságnak ám ezek elhanyagolása sem célunk. De figyeljük meg az alábbi szerkezeteket és találjuk ki miért és melyiket választaná az illetéktelen behatoló?

Ajtórács kivitelezése
 
A betöréshez nincs szükség szerszámos táskára, egy komolyabb sima csavarhó a felteszítésre illetve a csillag csavarhúzó a nyitásra alkalmas lehet. Szép esztétikus megoldás de a biztonságot nem tudja alkotni az értékeink és szeretteink köré.
 
Ajtórács kivitelezése 2
Ezek a hibák nem feltétlen a készítő hanyagságát tükrözik, megrendelők nagy csoportja hiszi azt, hogy ha bármilyen szerkezetet tesz az ajtó elé akkor már be sem fognak törni!

Hadd oszlassam fel e csoport körül létrejött ködfelhőt, azt kell hogy kijelentsem, hogy minden esetben az ilyen vagy ehhez hasonló rács szerkezeteket választják a betörők a célponttá. Nem ijed meg ettől senki a zártörés módozatai lehetőséget nyújtanak a hangtalan nyitásra ami másodpercekben mérhető.

Persze ezután mit fogunk magunknak mondani?
Miért nem csináltattunk biztonságosabb szerkezetet?

Hát kérem szépen megrendeléskor és árajánlat átvétele kor eldönthetjük, hogy olcsót termékkel szeretnénk biztosítani otthonunkat, vagy áldozunk a jövőre nézve és magasabb biztonságtechnikával felvértezett szerkezetet állítunk a lakásunk védelme érdekében.

Ajtórács Típusai

Így a fix, nyitható , buktatható, felfelé nyíló stb.
 
A biztonsági rács szerkezet formájával biztonságtechnikai adottságával és színezetével, egyben biztonságos és esztétikailag kiváló megoldást érhetünk el. 
 
Ügyelünk arra, hogy szerkezeteink a napi többszörös ki - be csukódás következtében is, éveken keresztül megállja a helyét, így az arra legmegfelelőbb és legmagasabb biztonságot nyújtó  anyagokat alkalmazunk, hogy ugyanolyan stabil maradjon, mint elkészítésekor.
 

Biztonsági ajtórács alkalmazása

Ha biztonságban szeretné tudni értékeit és szeretteit a megoldás a magas minősítésű  szerkezeteink a legmegfelelőbb megoldás melyek minden esetben követik a Mabisz előírásokat mint szerkezetükben mind zárástechnikában.
 
Felmérésekor sokan elkövetik azt a hibát hogy masszív szerkezetbe silány minőségű zárás technikát alkalmaznak ezáltal gyengítve a biztonság szintjét is.
 
Egy rácsszerkezetet el tud készíteni akár egy karosszéria lakatos, esetleg egy szerkezet lakatos is ,de zárszakértők és biztonságtechnikusok tudják megfelelően telepíteni és a záródási pontokat és megvédeni a biztonsági eszközökkel melyek alkalmasak az értékeink védelmére.
 
Gondolok itt arra hogy nem lehet alkalmazni egy MABISZ minősítés által elkészített szerkezetben egy Elzett zárat alkalmazni hanem igen is a felső kategóriás zárakból kell választanunk ahhoz  hogy értékeink és ereklyéink védelme biztosított legyen.
 

Ablakrács felmérése

 
Gyártásához és megrendeléséhez díjtalan felmérést biztosítunk ebben kiválasztható a rács szerkezete és biztonságtechnikai alkalmazása illetve védelmi szempontok figyelembe vétele mellett a zárbetétekkel kapcsolatos biztonságtechnika és nem utolsó sorban a szín világ.
 
Felmérésnél a legpontosabban kell eljárnunk hiszen a helyszíni szerelés folyamatakor az elkészült biztonsági ablakrács és biztonsági ajtórács szerkezete nem vagy kevésbé alakítható át.
 
Ezért a felmérésnél a legapróbb részletkbe menően meg kell vitatni az ügyfél igényeit és azt eggyesíteni a biztonságtechnika alkalmazásában.

A gyártásának folyamata elsősorban Budapest területén és Pest Megye területén érhető el. 
 

Ajtórács zárására felhasznált termékeink

 
Cégünk a fentiek alapján felsorolt minőségpolitikával egyetértő termékek forgalmazóit részesíti előnyben az ajtórács gyártásánál is: 
 
CR, VIRO, S.A.B, DIERRE, MOTTURA, ISEO, KESO, MUL-T-LOCK, MAUER, AMIG, TESA ,ICSA, CISA,
 
Minden esetben Ingyenes felméréssel és rövid határidőn belül elkészítjük és felszereljük a biztonsági rácsszerkezeztet mely a MABISZ előírásait teljesen kimeríti.

Ajtórács átalakítás
 

Cégünk vállalja meglévő ajtórácsok átalakítását is természetesen abban az esetben ha az nem lépi túl egy új ajtórács szerkezet gyártási költségeit.
 
Vannak olyan esetek melyben a zárbetétek cseréje és komolyabb biztonságtechnikájú zártestek cseréjével és a törésvédők alkalmazásával a kiemelés gátlók behelyezéséig megakadályozhatjuk az illetéktelen behatolók bejutását.
 
Olykor a rács szerkezet kialakításán már nem lehet változtatni de a fent leírt pontok helyettesítésével és frissítésével komolyabb biztonság érhető el.
 
Abban az esetben is beszélhetünk megfelelő biztonságtechnikáról ha az ajtórács szerkezete megfelelő és a zárási pontok is jó minőségben meg vannak választva ,de a rögzítés nem megfelelő Lakatos szakembereink a helyszínen megfelelően rögzítik a rács szerkezetét.
Rejtett költségek nélkül fix áron dolgozunk az év minden napján,érdeklődjön az ön által kiajánlott munka ellen értékéről.

Mi vagyunk a nyugalom és biztonság kulcsa,hívjon hogy jól zárjon a napja:
 
Ajtórács átalakítás : 06 70 2000 400 Non Stop
 

Ajtórács gyártására vonatkozó kérdések:
 

Mekkora költség egy lakótelepi panel ajtó elé ajtórács gyártása?
 
Minden esetben a helyszíni felmérés alapján tudunk pontos árajánlatot biztosítani melynek meghatározó szerepe az ajtó szélessége, és hosszúsága illetve a rácsszerkezet rögzítése.
 
Milyen zárszerkezetek felhasználásával készülnek a termékek?
 
A piacon található mabisz minősítéssel rendelkező gyártók termékeit favorizáljuk melyről részletes felvilágosítást a helyszíni felmérés alapján tudósítunk.
 
Hétvégén is vállalnak szerelést?
 
Szolgálatunk Budapest területén az év minden napján végez szerelést és gyártást ezért a lakóközösség tájékoztatása mellett minden esetben akár a késő esti órákban is szereljük termékeinket.
 
Kovácsoltvas szerkezetek gyártását is vállalják?
 
Minden esetben a mabisz előírását követjük amelyben két mintával elérhető rácsszerkezet  kivitelezhető minden egyéb minta az ügyfél saját felelősségére elkészíthető.
 
Az ajtórácsok és ablakrácsok szerkezetét ecsettel felület kezelik?
 
Minden esetben a rácsok szerkezete nem ecset segítségével lesz színesebb hanem hőkamrában való szóró pisztollyal van felvíve ezáltal nem látható az ecset szálainak mintája így a rács esztétikusabb kivitelben készül el és tartósabb minőséget biztosít a szerkezeteknek.

További szolgáltatásaink


 • Ajtórács gyártás egyedi méretben
 • Ablakrács gyártás
 • Ajtórács zárnyitás
 • Ajtórács átalakítás
 • Ajtórács szerelés
 • Ablakrács szerelés 
 • Ablakrács zárcsere
 • Ajtórács zárcsere

Képek

Ablakrács gyártásaablakrács
ablakrács
ablakrácsAjtórácsAjtórács
AjtórácsAjtórácsAjtórács felszerelésAblakrács Ajtórács

Video


 

Ajtórácsok átalakítása Biztonsági ajtórács szerkezetre

 
Szolgáltatásaink közé tartozik a régi Ajtórács és Ablakrács szerkezetek átalakítása,meg erősítése is melyet álltalában a helyszínen sok esetbena műhelyben történő munkával végezzük.

Sok esetben időigényesebb és többletköltséggel járhat egy egy átgondolt rács szerkezet átalakítása de lakatos szolgálatunk a helyszíni szemle során minden esetben kimerítő lehetőségekkel áll elő a munkavégzés és anyagfelhasználás területén.

Sok ügyfelünk és számtalan munka bizonyította az elmúlt idő során ,hogy nincs olyan bejárati ajtó amelyet kissebb nagyobb idő elteltével ne lehessen kinyitni, a védelmi eszközöket aktiválni és ezen szegmensbe bele tartozhat a régi "Lakatos" meseterek által gyártott rács szerkezet is.

Az elmúlt idő alatt készitett ajtórács és ablakrács szerkezetek biztonság imitátoraként diszelegtek ajtóink és ablakaink elött mert a látványa már fejtörést okozott az illetéktelen behatolók számára.

Ám ez idő alatt a betörési technikák is fejlődve megelőzik a régi rács szerkezetek biztonsági alkalmazásait legyürve az akadályt ingóságaink felé.

Nyilvánvaló hogy nem az ajtórács és ablakrács szerkezetét cseréljük le mert az be rozsdásodott illetve nem a festék réteget emeljük még egy
réteggel ,hogy az ellen álóbb legyen az időjárás viszontagságainak hanem a zárbetétek és zártestek illetve a záródási pontok megtervezését és
kivitelezését részesítjük elönyben.
 

Üzletpolitikánk


Fő üzlet célunk a biztonsági fokozat feljebb emelése és az értékek és személyek maximális védelme.

Felmérésünk során sorra vesszük a biztonságtechnikai előírások tömegét és pontról pontra alkalmazzunk a és csata sorba állítjuk a védelem eszkőzeit.

Lehet elavult régi zárszerkezet esetleg ajtórács szerkezet a minden napi munkáink során megfelelöen és biztonságosan alkalmazható eszközök és termékek széles választéka áll rendelkezésre,hogy megfelelő védelmbe helyezzük értékeinket egy egy magas minősítéssel elátott zárás technika alkalmazásával.

Inkább most fordítson többet szerettei és értékei véldelmére mint egy esetleges betörés esetén a többszörösét  költené az illetektelen behatolók zsebeinek megtömésére.

Hegesztehető törés védők, több ponton záródó zártestek , kisegítő zárak , pajzsok állnak rendelkezésre ha a védelmi szempont nem megfelelő és a biztonsági fokozat alacsony ajtórács szerkezetében.
 

Ajtórács átalakítása szolgáltatásaink • Ajtórács átalakítás
 • Ablakrács átalakítás
 • Pajzsok szerelése
 • Törésvédők hegesztése
 • Zártestek cseréje
 • Kiemelés gátlók kialakítása


Az alábbi képek jól mutatják az átalakítás folyamatait mely egy kis idő és érték ráfordításával akár megduplázható a biztonsági szint is.

ÁtalakításPajzsAjtórácsAjtórács Ajtórács Biztonság


Tevékenységi területeink


AJTÓRÁCS I. KERÜLET VIZIVÁROS, AJTÓRÁCS II. KERÜLET RÓZSADOMB , AJTÓRÁCS III. KERÜLET ÓBUDA, AJTÓRÁCS IV .KERÜLET ÚJPEST , AJTÓRÁCS V. KERÜLET BELVÁROS , AJTÓRÁCS VI. KERÜLET TERÉZVÁROS ,  AJTÓRÁCS VII. KERÜLET ERZSÉBETVÁROS , AJTÓRÁCS VIII. KERÜLET JÓZSEFVÁROS , AJTÓRÁCS IX. KERÜLET FERENCVÁROS ,AJTÓRÁCS X. KERÜLET KŐBÁNYA , AJTÓRÁCS XI. KERÜLET GAZDAGRÉT , AJTÓRÁCS XII.KERÜLET HEGYVIDÉK ,AJTÓRÁCS XIII. KERÜLET ANGYALFÖLD , AJTÓRÁCS XIV. KERÜLET ZUGLÓ, AJTÓRÁCS XV. KERÜLET ÚJPALOTA,
AJTÓRÁCS XVI.KERÜLET SASHALOM ,AJTÓRÁCS XVII.KERÜLET RÁKOSHEGY ,AJTÓRÁCS XVIII.KERÜLET PESTLÖRINC ,AJTÓRÁCS XIX.KERÜLET KISPEST ,AJTÓRÁCS XX.KERÜLET ERZSÉBET ,AJTÓRÁCS XXI.KERÜLET CSEPEL ,AJTÓRÁCS XXII.KERÜLET BUDAFOK, AJTÓRÁCS XXIII.KERÜLET SOROKSÁR,

Lakatos24 gyors szolgálat

 
Biztonsági ajtórács/Biztonsági ablakrács/
info@laklatos24.eu
06 70 2000 400 Non Stop