Erkély fedés, előtető készítés Hívjon: 06-70-2000-400
Erkély, terasz felújítás polikarbonát előtető fedéseErkély, terasz felújítás polikarbonát előtető fedéseErkély, terasz felújítás polikarbonát előtető fedése

Erkély fedés, előtető készítés

Erkélyek, előtelők, javítása,készítése polikarbonát fedéssel szerelve ez a mi specialitásunk!Terasz és erkély fedés speciális moduláris rendszerekkel kiegészítve ,hiszen a szállítást és a szerelést nagyban befolyásolja a munkavégzés helyszíne.
Munkáinkat többnyire erősen igénybe vett teraszok jelenléte alatt veszik igénybe ott ahol a felújítás még mindig költség kímélőbb mint egy új terasz vagy erkély fedésének a költsége.

Beázó erkélyek Szivárgó teraszok 

 
Átlagosan a a társasházak legfelső szintjéről jön a megkeresés hiszen ezen területek védtelenek a felhasználóik számára nem úgy mint az alatta elhelyezkedő emeleteken.
Az évek alatt beeső eső és télen a hó felfagyást és látható nyomot hagy a terasz vagy erkély járó, kopó felületein. Házfalon keresztül bejutva statikai és egészségügyi problémát is hozhat magával. Ezért egy jól kivitelezett erkély vagy terasz fedés előtetővel minden alkalommal megváltás a régi problémás szerkezettel szemben. Manapság mára már nemcsak szép hanem hasznos is tud lenni ha ezeket a fent felvázolt problémákat az erkélyen illetve a teraszon kívül tudjuk tartani költséghatékonyan!
 

Erkély fedés, előtető készítés polikarbonáttal

 
Az erkélyfedés sok anyagot tartalmazhat, de talán vegyünk ki egyet amely tulajdonsága miatt kedvező feltételt nyújt felhasználása során. A polikarbonát előteő úgy védheti az erkélyét és teraszát, hogy a környezetből bejutó fényt egyáltalán vagy kevésbé akadályozza.
Ezért optimális a teraszok és erkélyek tetőszerkezetének felújítási munkálatainál.
Lehetőség van a sötétítésre amelyben opálos vagy úgynevezett bronzos színesítésű műanyag lemezzel dolgozunk ezáltal egy korlátozott fény mennyiség áraszthatja el a teraszunk vagy erkélyünk területét sötétítve annak környezetét.

Fontos tényező a helyszíni szerelhetőség hiszen ezen elemek többnyire a lépcsőházon vagy liften keresztül érkezik a helyszínre és ott a szakember gárdánk szereli össze.
Súlykialakításának köszönhetően könnyebb az elődeihez képest és szerelhetősége egyszerű!
Ez lehet a kulcsa a mai elvárásoknak és megannyi megrendelésnek köszönhetően.
Szerelése nem csak a előtetők, erkélyek, teraszok fedésére alkalmas, hiszen a legtöbbször oldal irányból is védeni kell az időjárás viszontagságaitól a területet.
 

Erkély fedés és előtető elkészült munkáink 


képen látható polikarbonát tető 5,17m széles és 1,6m mély .
Első számú jellemzője hogy alulról szerelhető egy speciális alumínium profilnak köszönhetően ,statikailag a lehetőleg aránylag vékonyabb acélprofilból 40×20×2 zártszelvényből
készül amelyek akár 2,5 m mélységig is megfelelnének.
Mester gerendának 60×40×2 vagy 80×40×2 zártszelvényt alkalmazunk amely
2 alátámasztással 6 m-ig is alkalmazható és moduláris rendszerben gyártjuk.
Felület kezelésként az acél tartó szerkezetet alapozó festékkel
kezeljük vagy RAL színre por szóratjuk .
Rendszer alkalmazható meglévő szerkezetekkel is ahol a héjazat csere esedékes .
Tervezés során első számú szempontunk hogy a kilátás minél tágasabb legyen és lehetőleg legkevesebb vasszerkezettel de biztonságot nyújtson.
 
Erkély terasz fedés
 
 
Polikarbonát előtető