Biztonsági rács Hívjon: 06-70-2000-400
Biztonsági rács szerkezetek gyártása.Biztonsági rács szerkezetek gyártása.Biztonsági rács szerkezetek gyártása.

Biztonsági rács

Két fő osztályba soroljuk a biztonsági ajtórácsok szerkezetét melyből az egyik az amely ránézésre rács szerkezetű,maradék vas anyagokból elkészített,látszólag kevés időtöltést
vett igénybe az elkészítése,és nem utolsó sorban egy tíz ezrest sem tud megvédeni az ajtó mögött illetve a Mabisz előírásából egyetlen pontnak sem felel meg.
 
Sokan gondolják,hogy egy megörökölt és/vagy esetekben olcsón le gyártatott biztonsági rács szerkezet ugyan azzal a tulajdonságokkal rendelkezik mint egy jól felszerelt az előírásoknak megfelelő szerkezet.

Meg kell ejtsem,hogy ez koránt sem így van.
 
Manapság egy régi lakatos mester által gyártott rács szerkezet nem felel meg a követelményeknek mégpedig azért mert eltelt idő alatt változtak az ajtó nyitási módszerek és az értékek felhalmozása miatt erősebb,biztonságtechnikailag magasabb szempontoknak kell megfelelni e téren.
 
Gondoljunk bele az elmúlt 30 - 50 évben olyan fordulatot vett a közbiztonság persze nem a jó felé,hogy manapság már addig sem hagyhatjuk nyitva az ajtónkat míg a szemetet levisszük a szemét tárolóba.
 
Emlékszem gyerekkoromban mikor elutaztunk anyám tárva nyitva hagyta a bejárati ajtót a szomszédot megbízva ha probléma adódik azt megfelelően kezelje,ja és mikor haza jöttünk nem üres szétlopott otthon várt ránk hanem a szomszéd által elkészített ebéd.

Biztonsági rácsok melyek nem felelnek meg védelmi eszköznek

Azonnal lecserélendő rács szerkezetek
Nem megefelelő ajtórács kialakítások
 
 
Fenti képek jól mutatják a rést a pajzson!

Silány minőségű anyagok felhasználása,ki lógó zárbetétek,a legocskább zárbetétek használata,csavarhúzóval nyitható szerkezetek ez nem biztonságtechnika.
 
Itt az volt a cél minél olcsóbban jussunk hozzá a biztonsági rácsnak nem titulálható eszközöknek vagy az ismerősünk vállalta el abból a célból,hogy a saját zsebét megtömve Önt a zárástechnikában hátrább sorolja.
 
Kedves ügyfeleink! Felhívom figyelmét aki ilyen és ehhez hasonló tákolmányokkal próbálja védeni értékeit, az pont az ellenkezőjét cselekszi! Tálcán kínálja értékeit. Minden esetben a szerkezetek ellenálló képessége az ami feltartja, taszítja a betörő kedvét. Nyilvánvaló, hogy olyan területen ahol kétszer, háromszor erösebb szerkezet található nem vagy csekély mennyiségben történhet meg bejutás. A felhasznált anyagok és alacsony minőségű alkatrészek mindíg rést jelentenek a pajzson és felhívják a figyelmet arra, hogy ide könnyen be lehet jutni!

Biztonsági rács szerekezetek

Kőrébe sorolható a Mabisz előírásaink megfelelően le gyártott ajtó és ablakrács mely minden egyes pontja arra hívatott,hogy távol tartsa az illetéktelen behatolókat.
 
A minősítés kitér az anyag szerkezetére amely 12 es köracél vagy annak megfelelő szakító szilárdságú anyagból kell,hogy össze álljon amely 40 x 40 zártszelvény keretben van helyezve.

Kiemelés gátló használata kötelező!
 
Minimum 2 de nem árt ha annál több ponton zár a biztonsági rács szerkezet.
 
A zár nyelveit kívülről és belülről egyaránt hegesztett takaróval kell ellátni.
 
Zárbetétek törés elleni védelme kötelező.
 
Rögzítése hegesztési eljárással a falba rögzítve dűbelekkel.
 
Ezen szempontok betartása korántsem nevezhető olcsó eljárásnak hiszen minden pont többletköltség felhasználásával jár.

Bizotnsági rácsok melyek megfelelnek a követelményeknek

Biztonsági rács gyártás
 

Biztonsági rácsok felmérése

Cégünk díjtalan felmérést biztosít ügyfelei számára abban az esetben ha a megrendelés ténylegesen létre jön.
 
A felmérés során kitérünk az ügyfelek sajátos kéréseire melyeket megpróbálunk kivitelezni de hangsúlyozom ebben a szegmensben is mint általában a biztonsági szempontoknál az esztétika a legnagyobb ellenség.

Tovább megyek a felmérés és a személyes találkozó a legfontosabb komponens a biztonsági rács gyártása szempontjából,hiszen itt találkozunk először az adott helyszínnel mely megadja a lehetséges rögzítési módozatokat.
 
Ügyfeleink részére prezentációval támasztjuk alá elkészített munkáink mely széles körű a szakmában eltöltött idő miatt.
Széles skáláját mutatjuk be a helyszínen milye biztonságos többpontos zárakkal és zárbetétekkel lehet olyan élet teret alkotni melyben öröm élni.

Nem utolsó sorban a rács szerkezetének színéről állapodunk meg mely fontos tényező.

Voltak ügyfeleink akik spórolás szempontjából választották azt az opciót hogy saját maguk végzik el a rács szerkezet színezését. Meg kell mondjam azóta sincs még le alapozva sem és mondhatnák azt is rozsda színű.

Nem szabad spórolni ezeken a tételeken mert a végén nagyobb költségbe és nem utolsó sorban munkába hajszoljuk magunkat nem is beszélve az esztétikáról.

Egy szépen kivitelezett biztonsági ajtórács emeli az ingatlan nívóját!

Biztonsági ajtórácsaink

Cégünk által legyártott rács szerkezetek a több éves fennállásunk során teljesítik a feladatukat egy kivételével: Sajnos az illetéktelen behatolások sora teret ad az olyan betörési kísérleteknek mikor használhatjuk az alakalom szüli a tolvajt mondást.

Az általunk legyártott Mabisz minősítést teljes körűen kimerítő rács szerkezet azért nem tudott ellen állni a külső behatásoknak mert a lépcsőházban ki volt írva, hogy a harmadik emeleten felújítási munkálatokat végeznek és elnézést kérnek a hangoskodásokért.

Ezt kihasználva az illetéktelen behatolók flex el távolították el a biztonsági rács szerkezetének ajtóját így jutottak be az ügyfelünk magán szférájába. Senki nem kérdőjelezte meg,hogy nem a munkálatok miatt van a hangoskodás,hozzáteszem bár ez az én szubijektív véleményem lehet,hogy a felújítást végző munkások végezték el a feladatot.

Sajnos az ilyen meglepően agresszív módoktól és a helyzet adta lehetőségekből jön össze az az elenyésző de károsan ható alkalom mikor mindegy, hogy mivel védjük értékeinket.
De hozzáteszem ez körülbelül 100000:1 hez esély de még is létezik! Minden esetben magunkat okolhatjuk ha betörés történik hiszen odafigyeléssel, érdeklődéssel, akár az interneten való böngészéssel nagyban megakadályozhatjuk, hogy lakásunk értékei áldozattá váljanak.

Képek

Biztonsági rácsok gyártása
 
Biztonsági ajtórácsok gyártása
 

Tevékenységi területeink

 
Biztonsági rács I.kerület, Biztonsági rács II.kerület, Biztonsági rács III.kerület, Biztonsági rács IV.kerület, 
Biztonsági rács V.kerület, Biztonsági rács VI.kerület, Biztonsági rács VII.kerület, Biztonsági rács VIII.kerület, 
Biztonsági rács IX.kerület, Biztonsági rács X.kerület, Biztonsági rács XI.kerület, Biztonsági rács XII.kerület, 
Biztonsági rács XIII.kerület, Biztonsági rács XIV.kerület, Biztonsági rács XV.kerület, Biztonsági rács XVI.kerület, 
Biztonsági rács XVII.kerület, Biztonsági rács XVIII.kerület, Biztonsági rács XIX.kerület, Biztonsági rács XX.kerület,  Biztonsági rács XXI.kerület, Biztonsági rács XXII.kerület, Biztonsági rács XXIII.kerület, 
 

Lakatos 24 gyors szolgálat

Ajtórács/Lakatos/Zárlakatos Munkák
Budapest I-XXIII.kerület
info@lakatos24.eu
06 70 2000 400 Non Stop