Hívjon: 06-70-2000-400

Lakatos gyors szolgálat éjjel-nappal Budapest területén.

Lakatos Budapesten garanciával.Lakatos Budapesten garanciával.

Lakatos gyors szolgálat éjjel-nappal Budapest területén.

LAKATOS munkára igények merülhetnek fel a nap bármely szakaszában, otthonába érkezve nem tud bejutni lakásba, vagy éppen dolgozni indulna de nem záródik az ajtó,illetve az ajtón belül hagyva a kulcsot becsapódik az ajtó,minden esetben azonnali Lakatos mestere van szükség.

Lakatos mesterség

 
Mára kiforrta magát és több ágra bomlott.

Az ügyfélinket biztosítjuk hogy bármely LAKATOS szakma ZÁRLAKATOS, LAKATOS, SZERKEZET LAKATOS munka ajánlatot vállaljuk és maximálisan kivitelezzük.
 
Szakképzett Lakatos munkatársunk 30-40 percen belül Budapest területén bármely kerületben, elhárítja mindennemű zárproblémáját legyen az Ajtónyitás esetekben zárszerelés.
 
Lakatos szolgálatunk helyszíni munkára specializálodott jelen esetekben letört zsanérok vissza hegesztésével, vas szerkezetű kertkapuk javításával, és nem utolsó sorban zárak szerelésével foglalkozik.

Nehéz árajánlatot biztosítani egy egy helyszínen történő vasanyag megmunkálásához,ezért minden esetben tartalmas telefon beszélgetések alapján hozzávetőleges árajánlatot adunk.

Lakatos szolgáltatások a helyszínen


Az esetek többségében zár védő pajzsokat alkalmazunk a betörések ellen, biztonsági rácsokat gyártunk egyedi méretben az ajtó méreteihez viszonyítva,és meglévő rácsos ajtó és ablakok átalkakítását is vállajuk a nagyobb biztonsági szint elérése érdekében.

Minden esetben szem elött tartjuk mabisz álltal előírt szabályokat melyeket fűszerezzük a több éves Lakatos szakmában eltöltött idö tapasztalataival.

Ajtó megerősítések és zsanérok kiemelés gátlásával nagyobb biztonságban tudhatjuk szeretteink és értékeinket.

Hevederzárak szerelésénél ha az ajtón kitekintő ablak van elhelyezve minden esetben meg kell védeni hiszen hiába védjük ingóságainkat hevederzár szerkezettel sajnos az ablak befeszítésével azt belülről ki lehet iktatni.
Minden esetben olyan rács szerkezetet alkotunk a nyiló rész elé melyen az ember keze nem fér be ,ezálltal megátolva a zárak belülről történő kiiktatását.
 
Másod zárak szerelését és kisegítő zárak beépítését favorizáljuk hiszen minnél több záródási pont van kialakítva a bejárati ajtónkon annál nehezebben nyitható az illetéktelenek számára. Rászegző illetve pumpás széf minőségű zárak szerelésével meghosszabítható az ajtónk illetéktelen nyitásának ideje. 
 
Maga a biztonság csak nehezen nyitható, magas ellenállási tényezöknek megfelelő termékekkel valósítható meg, mely mint anyagaikban, mind szerkezetileg bonyolult tulajdonságokkal és ötvözetekkel vértezik fel a biztonságot ellátó egységet. A fent nevezett biztonságtechnikai termékek forgalmazásával, telepítésével, szerelésével, és szervizelésével egyaránt foglalkozunk.

Lakatos és a minőségi munka

Fennállásunk óta arra törekszünk hogy minden Lakatos munka területén a minőséget képviseljük.
 
Ez alapján vásároljuk szerszámainkat,ez alapján választjuk ki a legmagasabb minőséget képviselő alkatrészeket,zárszerkezeteket,anyagainkat,és a napi munkáinkat is így végezzük.
 
Ezt ismerik el önök minden egyes megrendelésükkel ami külön megtisztelés számunkra.
 
A minőséget nem a gyártó kiáltja ki hanem a vevő ismeri el.
 
Sok ügyfelünk azért keresett meg minket,mert már betörés után kellett helyreállítani és sokan azért ,hogy a betörés meg ne történjen.

Nyerő helyzet az ügyfeleinknek mert biztonságban tudhatják értékeiket és nem kell attól rettegni mikor kerül sor egy esetleges betörésre melyben minden értékünk oda veszhet. 

Jobb előre gondoskodni a családunk biztonságáról mint az évek álltal összegyűjtött ereklyék fel nem lelhető változatainak másolatát újra beszerezni.
A fentiek alapján a Lakatos szaktudása megfizethető  és megtérülő befektetés hosszú távon a legkiemelkedőbb biztonságot nyújtva.

Lakatos szolgáltatásaink

  • Lakatos Budapest

  • Lakatos Non Stop

  • Lakatos Garanciával

  • Lakatos Ünnepnap

  • Lakatos Fővárosban

  • Zárlakatos Budapest

  • Zárlakatos Garanciával

  • Zárszakértő Budapest

Ajtórács és biztonsági rács szerkezetek gyártása

  • Ajtórács és Ablakrács gyártása érdeklődésekor ingyenes felmerését biztosítunk ügyfeleinknek,melyben kitérünk a szerkezet minősítésére, színére,a biztonsági fokozatára és a gyártás időpontjára.
 
 
Lakatos szerviz szolgálatunkkal az év 365 napján 24 órában szolgálatában állunk Budapest minden kerületében.
 
Lakatos munkatársunk képes az összes felmerülő zárproblémákat a helyszínen megoldani, minden szakmai típusú munkára fel van készülve, záralkatrészekkel, zárakkal,zártestekkel,zárbetétekkel,lakatokkal,pántokkal.

Lakatos munkatársunk nagy nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik,ezzel biztosítva az ügyfelet a maximális munkavégzéssel.
 
Rejtett költségek nélkül fix áron dolgozunk az év 365 napján 24 órában Budapest területén.
 

Az általunk végzett Lakatos munkákra, a beszerelt termékeinkre 12 hónap garanciát biztosítunk.

 
Hívjon hogy jól zárjon a napja!
                                   06 70 2000 400 NON-STOP     
             
Lakatos gyors szolgálat

Lakatos 24 gyors szolgálat

Lakatos/Ajtónyitás/zárszerelés/Ajtórács
info@lakatos24.eu
06 70 2000 400 Non Stop
Lakatos gyors szolgálat