Hívjon: 06-70-2000-400

Lakatos III. kerület területén.

Lakatos III. kerület és környékénLakatos III. kerület és környékén

Lakatos III. kerület területén.

Lakatos zárcsere 3 kerületi szolgáltatásunkat a Óbuda és környékén egy órán belül elérhetővé tesszük ügyfeleink számára, hiszen tisztában vagyunk azzal a ténnyel, hogy a zárakkal kapcsolatos problémák akut jellegűek és nem tűrnek halasztást. Legyen szó bejárati, tároló, lépcsőházi, garázs,műanyag, fém, vagy kertkapu zárcsere feladatáról cégünk felkészülten várja hívását a nap bármely szakaszában.
 
Hívásától számítva a leggyorsabban de minimum 1 órán belül vállaljuk a zár problémák helyszíni orvoslását. Termékpalettáink a legmagasabb készültséggel elérhetőek így akár három négy gyártó portfóliójából válogathat a helyszínen biztonságtechnikai besorolásuk szerint.
 
Ez a lehetőség óriási mennyiségű időt és költséget takarít meg az ügyfeleink számára hiszen nincs szükség megrendelésre, kiszállításra, mert azonnal elérhető a paletta a szervizautóink kínálatából Önnél a helyszínen. Minden általunk beszerelt termékre garanciát biztosítunk melyet 24 órás zárszerviz szolgálattal támasztunk alá. Ha lakatos zárcsere 3 kerületben a kérés mi várjuk jelentkezését!
 

LAKATOS ZÁRCSERE 3 KERÜLET TEVÉKENYSÉGI KÖREI

 • AJTÓNYITÁS
 • ZÁRSZAKÉRTÉS
 • ZÁRNYITÁS
 • ZÁRSZERELÉS
 • HEVEDERZÁR SZERELÉS
 • ZÁRCSERE
 • ZÁRSZERVIZ
 • AJTÓMENTÉS
 • TÖBBPONTOS ZÁRAK CSERÉJE
 • MŰANYAG AJTÓ BEÁLLÍTÁS
 • KÍNAI AJTÓ ZÁRCSERE
 • BIZTONSÁGI AJTÓ ZÁRSZERVIZ
 • ZÁRJAVÍTÁS
 
 
Zárcsere alkalmával fontos, hogy tisztában legyünk egy két olyan mérettel és minősítéssel amelyeket nem kaphatunk meg a szomszédtól!
 
Minden területen fel lehet használni a kapott tartalmat, információt ám a zárcsere területén olyan szakember tanácsát alkalmazzuk aki megfelelő tartalommal bír e téren. Ugyanis nem mást bízunk rá mint a lakásunk, otthonunk védelmét melyben mindennapi életünket éljük és őrzünk meg ingóságot és értéket. Ki ki a saját módja szerint.
 
Ezért a legjobb megoldás ha lakatos zárcserét 3 kerületben szakember kivitelézésére bízzuk. Ezzel csak nyerhetünk!

Nyerhetünk mégpedig oly módon mintha a megtakarításainkat pénzügyi szektorban foglalkozó szakemberre bízzuk.
Kamatláb csökkenés, tőke injekció egy egy befektetésben mind mind számos pozitív és negatív tényezővel jár ám ezt csak megfelelően képzett és a szakmában eltöltött több év tapasztalata teheti számunkra előnyössé.
A zárcsere feladata számos pontban egyezik illetve kapcsolódik ehhez a témához hiszen itt nem a készpénzünk gyarapodását kell figyelembe venni hanem azt a tényt, hogy az ingatlan területén hogyan tudjuk megvédeni megtakarításainkat. Ebben segíthet Önnek zárcsere szolgáltatásunk. További kerületekben is elérhetőek vagyunk legyen szó 4 kerületi lakatos munka végzéséről.
 
NON STOP ELÉRHETŐ LAKATOS ZÁRCSERE

+36 70 2000 400

LAKATOS MUNKÁK

 
Vasanyagból, acélból és egyéb fém szerkezetű anyagból készített lemezeket, idomokat, csöveket, vázakat és tartószerkezeteket munkál meg hegesztési eljárással rögzítve azt. Javítja, szereli, pótolja és a helyszínen összeállítja az épületek, tartószerkezetek és ipari létesítmények acél és fém szerkezeteit. Hajlítja a különböző profilú szerelvényeket, lemezeket, valamint ezen anyagokból burkoló lemezeket és védőszekrényeket készít.
 
Jó látást és térlátást, ép hallást, szédülésmentes, jó egyensúlyérzéket igénylő munka, egyes területeken gyakran kell magasba felmászva, lógva,guggolva dolgozni. Emeléssel cipeléssel, görnyedéssel, térdeléssel, guggolással, hajladozással, huzamos egy helyben állással jár. A munkavégzésben a karok, a kéz, az ujjak használatának nagy szerepe van. A fokozott balesetveszély miatt a figyelemnek is fontos szerep jut. 

Lakatos munkák a mi szemszögünkből


A lakatos munka a fém megmunkálás inkább kézi módját jelenti, illetve a különböző hegesztési, sajtolási eljárások és fémszerkezeti munkák is ebbe a témakörbe tartoznak. 
A téves hiedelemmel ellentétben a lakatos munka nem csak a zárak nyitását, javítását, felszerelését jelenti, habár egy ilyen feladatra szintén jól jöhet egy jól képzett zárlakatos szakmunkás.
 
Ha látunk az utcákon különféle kovácsoltvas kerítéseket, akkor ne elsősorban arra gondoljunk, hogy ez lakatos munka. Alapesetben ez kovácsmunka, de egy jó lakatos szakmunkás ezt a feladatot is el tudja könnyedén végezni, ha rendelkezik a megfelelő szerszámokkal a munkavégzéshez.
 
Az épület lakatos munkakörbe sorolnám tevékenységeinket mely az alábbi szakterületen tevékenykedik.

LAKATOS III. kerület Óbuda szolgáltatásaink

 • BIZTONSÁGI AJTÓ GYÁRTÁS

 • HELYSZÍNI HEGESZTÉSEK

 • AJTÓ ZSANÉROK PÓTLÁSA

 • KERTKAPUK ZSANÉRJAINAK BEÁLLÍTÁSA

 • AKÁR A HELYSZÍNEN TÖRTÉNŐ MUNKAVÉGZÉSSEL.

 • AJTÓRÁCS GYÁRTÁS 

 • ABLAKRÁCS GYÁRTÁS
   

Lakatos munka folyamatok során díjtalan az az ingyenes felmérést biztosítunk a munkák során természetesen ha megrendeli az ügyfél a munkát. Amenyiben a helyszíni megrendelés nem jön létre abban az esetben 5.000. ft +áfa költséget számlázunk ki melyet az árajánlat késöbbi elfogadásakor szintén levonunk a végösszegből.
 

Lakatos mint Zárlakatos

Sok ügyfelünk azért keres meg,hogy csak egy kisebb munkáról lenne szó mégpedig a tv állvány talpának egy darabját kell vissza hegeszteni de a fent leírtak alapján sokszor nem megfelelő a keresett szolgáltatás.
 
Nem mintha nem tudnánk megoldani bármilyen lemezmegmunkálással kapcsolatos problémát de mikor belekezdünk egy egy nagyobb volumenű szerkezet gyártásába azt nem lehet félbe szakítani.
 
Illetve sok esetben a műhelyben Co2 hegesztő géppel dolgozunk amely helyhez kötött és az úgynevezett kisebb munkákat amely sok esetben nagyobb mint gondolnánk nem elég a helyszíni hegesztésekre alkalmas inverter készülékek.
Ezért inkább a fent említett szolgáltatásokra szakosodtunk az évek során.
 
ZÁRLAKATOS szakma a LAKATOS szakmából alakult ki mégpedig az olyan szakemberekből tevődik össze akik mertek változtatni és tudásukat és szerszámaikat fejlesztve a zárak nyitásával kezdtek el foglalkozni.
 
Sokan összekeverik a két fogalmat de itt egy példa:
A régi lakatos szakma nagykövete "Sanyi bá" ajtórácsokat gyárt némi hozzáértéssel rakosgatja össze a rács szerkezet anyagait ami valamelyik munkából visszamaradt,majd a kész termékbe egy úgynevezett Wertheim zárat szerel be ráadásul két darabot. A munka végeztével ecsettel mázolja át a rácsos ajtó szerkezetét és már kész is van az úgynevezett biztonsági rácsunk olcsó kiadása.
 
Aztán jön a ZÁRLAKATOS terméke mely nyugodt szívvel nevezhető biztonsági ajtórácsnak hiszen a munka folyamata során a MABISZ minősítést szemmel tartva mind az anyag vastagságnak mind a záródási pontoknak megfelelő termékekkel és hozzáértéssel látja el ajtórács és ablakrácsok szerkezetét.
 
ZÁRLAKATOS szakma összegzése tehát a kifinomult szerszámozottság magas szakmai tudás a zárak és zártestek és zárrendszerek terén.
 

ZÁRLAKATOS III.kerület Óbuda szolgáltatásaink
 

 • AJTÓNYITÁS

 • ZÁRSZERELÉS 

 • ZÁRNYITÁS

 • LAKATOS ZÁRCSERE

 • RONCSOLÁS MENTES ZÁRNYITÁS

 • AJTÓCSUKÓK SZERELÉS

 • MÁGNES ÉS ELEKTROMOS ZÁRAK TELEPÍTÉSE

 • BIZTONSÁGTECHNIKA

 • TANÁCSADÁS

 • KOCKÁZATKEZELÉS
   

Fogalmazhatnánk úgy is,hogy "a munka dicséri a mesterét"ami különösen fontos abban az esetben,amikor a lakatos,zárlakatos  keresete a megrendelők elégedettségétől függ,hogy szívesen dolgoztatnak vele,mert időre elkészíti a munkát,és az elkészített tárgy,eszköz minőségére nincs panasz.
 
Rejtett költségek nélkül fix áron dolgozunk az év minden napján.
 
Lakatos III.kerület szolgáltatásra van szüksége non stop várjuk a hívását.
 

06 70 2000 400 Lakatos III. kerület gyors szolgálat.        
 

Képek

Lakatos 3.kerület

Szolgáltatási területeink

 
Aquincum, Aranyhegy,Békásmegyer,Hármashatárhegy, Óbuda, Remetehegy, Solymárvölgy,Táborhegy,Testvérhegy, Törökkő, Újlak, Ürömhegy Csillaghegy, Csúcshegy, Filatorigát, Rómaifürdő.