Hívjon: 06-70-2000-400

Lakatos III. kerület,

Lakatos III. kerület és környékénLakatos III. kerület és környékén

Lakatos III. kerület területén.

Vasanyagból, acélból és egyéb fém szerkezetű anyagból készített lemezeket, idomokat, csöveket, vázakat és tartószerkezeteket munkál meg hegesztési eljárással rögzítve azt.

Javítja, szereli, pótolja és a helyszínen összeállítja az épületek, tartószerkezetek és ipari létesítmények acél és fém szerkezeteit. Hajlítja a különböző profilú szerelvényeket, lemezeket, valamint ezen anyagokból burkoló lemezeket és védőszekrényeket készít.
 
Jó látást és térlátást, ép hallást, szédülésmentes, jó egyensúlyérzéket igénylő munka, egyes területeken gyakran kell magasba felmászva, lógva,guggolva dolgozni. 

Emeléssel cipeléssel, görnyedéssel, térdeléssel, guggolással, hajladozással, huzamos egy helyben állással jár. A munkavégzésben a karok, a kéz, az ujjak használatának nagy szerepe van. A fokozott balesetveszély miatt a figyelemnek is fontos szerep jut. 

Lakatos munkák a mi szemszögünkbőlA lakatos munka a fém megmunkálás inkább kézi módját jelenti, illetve a különböző hegesztési, sajtolási eljárások és fémszerkezeti munkák is ebbe a témakörbe tartoznak.
 
A téves hiedelemmel ellentétben a lakatos munka nem a zárak nyitását, javítását, felszerelését jelenti, habár egy ilyen feladatra szintén jól jöhet egy jól képzett zárlakatos szakmunkás.
 
Ha látunk az utcákon különféle kovácsoltvas kerítéseket, akkor ne elsősorban arra gondoljunk, hogy ez lakatos munka.
 
Alapesetben ez kovácsmunka, de egy jó lakatos szakmunkás ezt a feladatot is el tudja könnyedén végezni, ha rendelkezik a megfelelő szerszámokkal a munkavégzéshez.
 
Az épület lakatos munkakörbe sorolnám tevékenységeinket mely az alábbi szakterületen tevékenykedik.

LAKATOS III. kerület Óbuda szolgáltatásaink

 • BIZTONSÁGI AJTÓ GYÁRTÁS

 • KERÍTÉSEK GYÁRTÁSA 

 • KORLÁTOK GYÁRTÁSA

 • ÉLŐTETŐK GYÁRTÁSA 

 • HELYSZÍNI HEGESZTÉSEK

 • AJTÓ ZSANÉROK PÓTLÁSA

 • KERTKAPUK ZSANÉRJAINAK BEÁLLÍTÁSA

 • ÉS MINDEN EGYÉB FÉMMEGMUNKÁLÁS 

 • AKÁR A HELYSZÍNEN TÖRTÉNŐ MUNKAVÉGZÉSSEL.

 • AJTÓRÁCS GYÁRTÁS 

 • ABLAKRÁCS GYÁRTÁS
   

LAKATOS munka folyamatok során díjtalan az az ingyenes felmérést biztosítunk a munkák során természetesen ha megrendeli az ügyfél a munkát.
 

Lakatos mint Zárlakatos

Sok ügyfelünk azért keres meg,hogy csak egy kisebb munkáról lenne szó mégpedig a tv állvány talpának egy darabját kell vissza hegeszteni de a fent leírtak alapján sokszor nem megfelelő a keresett szolgáltatás.
 
Nem mintha nem tudnánk megoldani bármilyen lemezmegmunkálással kapcsolatos problémát de mikor belekezdünk egy egy nagyobb volumenű szerkezet gyártásába azt nem lehet félbe szakítani.
 
Illetve sok esetben a műhelyben Co2 hegesztő géppel dolgozunk amely helyhez kötött és az úgynevezett kisebb munkákat amely sok esetben nagyobb mint gondolnánk nem elég a helyszíni hegesztésekre alkalmas inverter készülékek.
Ezért inkább a fent említett szolgáltatásokra szakosodtunk az évek során.
 
ZÁRLAKATOS szakma a LAKATOS szakmából alakult ki mégpedig az olyan szakemberekből tevődik össze akik mertek változtatni és tudásukat és szerszámaikat fejlesztve a zárak nyitásával kezdtek el foglalkozni.
 
Sokan összekeverik a két fogalmat de itt egy példa:
A régi lakatos szakma nagykövete "Sanyi bá" ajtórácsokat gyárt némi hozzáértéssel rakosgatja össze a rács szerkezet anyagait ami valamelyik munkából visszamaradt,majd a kész termékbe egy úgynevezett Wertheim zárat szerel be ráadásul két darabot.
 
A munka végeztével ecsettel mázolja át a rácsos ajtó szerkezetét és már kész is van az úgynevezett biztonsági rácsunk olcsó kiadása.
 
Aztán jön a ZÁRLAKATOS terméke mely nyugodt szívvel nevezhető biztonsági ajtórácsnak hiszen a munka folyamata során a MABISZ minősítést szemmel tartva mind az anyag vastagságnak mind a záródási pontoknak megfelelő termékekkel és hozzáértéssel látja el ajtórács és ablakrácsok szerkezetét.
 
ZÁRLAKATOS szakma összegzése tehát a kifinomult szerszámozottság magas szakmai tudás a zárak és zártestek és zárrendszerek terén.
 

ZÁRLAKATOS III.kerület Óbuda szolgáltatásaink
 

 • AJTÓNYITÁS

 • ZÁRSZERELÉS 

 • ZÁRNYITÁS

 • LAKATOS ZÁRCSERE

 • RONCSOLÁS MENTES ZÁRNYITÁS

 • AJTÓCSUKÓK SZERELÉS

 • MÁGNES ÉS ELEKTROMOS ZÁRAK TELEPÍTÉSE

 • BIZTONSÁGTECHNIKA

 • TANÁCSADÁS

 • KOCKÁZATKEZELÉS
   

Fogalmazhatnánk úgy is,hogy "a munka dicséri a mesterét"ami különösen fontos abban az esetben,amikor a lakatos,zárlakatos  keresete a megrendelők elégedettségétől függ,hogy szívesen dolgoztatnak vele,mert időre elkészíti a munkát,és az elkészített tárgy,eszköz minőségére nincs panasz.
 
Rejtett költségek nélkül fix áron dolgozunk az év minden napján.
 
Lakatos III.kerület szolgáltatásra van szüksége non stop várjuk a hívását.
 

06 70 2000 400 Lakatos III. kerület gyors szolgálat.        
 

Képek


Lakatos 3.kerület
 
 

Szolgáltatási területeink

 
Lakatos III.kerület Aquincum, Lakatos III.kerület Aranyhegy,Lakatos III.kerület Békásmegyer,Lakatos III.kerület Hármashatárhegy,Lakatos III.kerület Óbuda, Lakatos III.kerület Remetehegy, Lakatos III.kerület Solymárvölgy,Lakatos III.kerület Táborhegy, Lakatos III.kerület Testvérhegy, Törökkő, Újlak, Ürömhegy Csillaghegy, Csúcshegy, Filatorigát, Rómaifürdő.