Postaláda sosem megy ki a divatból. Hívjon: 06-70-2000-400
Postaláda zárcsere szükséges lehet!Postaláda zárcsere szükséges lehet!Postaláda zárcsere szükséges lehet!

Postaláda sosem megy ki a divatból.

Postaláda zárcserére szükség lehet az év minden napján hiszen levélszekrényünk tartalma igen csak kényes tartalommal rendelkezik.
Ide kapjuk a meghívásainkat a különböző szervezetektől, ide postázzák a közüzemi számláinkat és nem utolsó sorban a fontosabb üzeneteinket.
Mármint azoktól a felhasználóktól akiktől távol áll az internet sztrádája.

Nem is olyan régen csak postán érkezhetett megkeresés melynek fontos dátumai miatt minden napos használatban voltak a postaláda szekrények.
Manapság az internet adta lehetőségek és alkalmazások feledhetőbbé tették a postaládánk használatát ám nem zárta azt ki teljesen a megkeresések formái közül.
 
 
Posta láda zárcsere
 

Működésképtelen postaládák zárcserét igényelenek

Legtöbb szervezet E alkalmazásokat támaszt a felhasználói számára melyeken az internetben rejlő lehetőségek szerint be lehet fizetni a számláinkat.
Ám a Rendőrség, bíróság, és a különböző társaságok még mindig a postai küldeménykét kézbesített levél formában történő megkereséseket favorizálja.
Ezért ha a postaládánk működésképtelen állapotban van, még le is csúszhatunk az időpontokról mely határidőként van feltüntetve a megkereséseinkben.
Sokszor pótdíjazzák a számlákat és büntetéseket rónak ki terhünkre ha a levélben megjelölt időpontig nem teljesítünk, így a postaládának működnie kell!
Ezekből a plusz költségekből melyek a pótdíjat teszik ki akár postaláda zár cseréje műveletét is alkalmazhatjuk.
Jobban járunk ha minél előbb cselekszünk hiszen költséget csökkentünk a saját részünkre, és egyben egy használható levélszekrényt biztosítunk a megkereséseinkhez.
 
 

Postaládák zárcseréje
Panel postaláda zár

Panel postaládazár csere a legtöbbet megrendelt munka feladat amit vásárlóink többször is igénybe vesznek a nap folyamán!
Sok esetben azért mert a régi kulcs beletörik a zárba, vagy a másolt kulcs nem működteti a zárat, és mert nincs meg a kulcs bármilyen oknál fogva.
Működésünk során a lehetetlennel is megküzdünk a zárcsere folyamán, hiszen a panelházak közel 30 - 40 éve állnak egy helyben miközben az élet és megannyi mechanikus és elektronikus eszköz álladóan változik.
Mi követjük a trendet és ha már nem lehet pótolni a panel postaládájának zárját akkor mi azt átalakítjuk!

Egy biztos.

Előttünk és munkánk után a levélszekrény nem maradhat nyitva illetve zárva!

Nagy szükség van a szaktudásunkra ezen a területen hiszen többnyire a panel lakások lépcsőházi postaládái egymásra, vagy egymás mellé vannak sorolva.
A legtöbb esetben nincs lehetőség új helyet keresni a területen belül ezért mi vagyunk a megoldás kulcsa!

Legyen szó Elga postaláda zárról vagy Elzett postaláda zárról mi azonnal vállaljuk a feladatot!
Hívjon, hogy jól záródjon a napja!

Ki végezze a levélszekrény zárcseréjét

Postaláda zárcserék feladata nem igényel komolyabb szaktudást ám ha még egyszer sem végeztünk ilyen vagy ehhez hasonló műveletet abban az esetben biztosan többlet idővel és költséggel kell számolnunk.
Minden házban különböző méretű és elhelyezkedésű levélszekrények találhatóak úgy mint álló, fekvő, egymás mellé sorolt, vagy egymásra sorolt postaládák melyek zárjai méretben és hosszúságban is eltérnek egymástól nem beszélve a zár végén elhelyezkedő reteszről mely lehet kúpos, hajlított, ovális, és csapszerű.
Ezen felsorolások óriási tapasztalatot és árukészletet igényelnek a helyszínen melyet egy postaláda zárcseréket végző szakember ránézésre meg tud állapítani.

Nem versenyezhet egy házi barkácsolásban jártas szomszéd vagy a legjobb férj titulussal rendelkező párunk ebben a szegmensben a szakember tudásával mely időt és költséget spórol meg nekünk a munkájával.
Hogy miért?
 
Postaládán zárcsere
 

Rendeljen kivitelezést időpontra

Vállalkozásunk a legmegfelelőbb hátteret biztosítja a postaláda zárcsere műveletéhez.
Előre egyezettet időpontban Budapest területén egy órán belül végezzük el a kiajánlott levélszekrényekkel kapcsolatos munkákat melyekhez a telefonon tartott megbeszélés során postaláda zárcsere ár érték arányát is hozzáadjuk.
Így nem kell az egész napot rászánni arra, hogy a szomszéd, vagy a portás akár a karbantartó netán a család valamelyik hímnemű tagja ráér e a munkája után a postaládánk zárját megszerelni.
 
Lakótelepi postaláda zárszerviz szolgáltatásunk Budapest minden kerületére kiterjed, és megfelelő tartalommal bír a területen hiszen a mögöttünk hagyott 16 év tapasztalatát Ön élvezheti mind költségben és mind időben.
Legtöbbször a megrendelés után után egy órán belül megérkezünk a munkaterületre ahol megkezdjük a lakótelepi postaládák zár cseréjét.

Felhasznált termékeinket a helyszínen elérhető mozgó zárszaküzletünkben elérjük így spórolva Önnek időt és költséget a panel postaláda zár cseréjén még abban az esetben is ha a termék az Elga postaláda zár.

Legrosszabb esetben is egy óra múlva a lépcsőházi levélszekrényt működőképes változatban adjuk át vásárlóinknak két darab kulcs jelenlétében.
Talán sokat segíthet vásárlóinknak, ha a munka megrendelését előre ütemezett pontos időpontban ejtjük meg, hiszen ebben az esetben kizárt,hogy levélszekrény zárja zárva marad. Fontos megejteni, hogy a panel házakban található ingatlanok az elmúlt időben sorban cseréltek tulajdonosaikat akik nem minden esetben tudták átadni a postaláda zárjának kulcsait, ez azt eredményezte, hogy sokszor nehéz már aznapi munkát megrendelni!

Arra kérem ügyfeleimet, hogy az idő beosztás miatt ha lehetséges pozicionálják egy nappal előbbre a megkeresését a zárcsere ügyében.

Higgyék el nekem a töménytelen mennyiségű munka amit a hátunk mögött hagyva kiválóan végeztünk el olyan mértékű negatív eseményeket tárt fel előttem mind a családi perpatvarok, mind a szomszéd vagy ismerős által végzett munkák miatt keletkeztek.

Ezen munkák után és a viták kezelésekor egyre nagyon fontos tényezőre nem számíthatott egyetlen ügyfél sem.

Ez a garancia.

Postaládák zár cseréje garanciával

Egy munkavégzés után persze melyben termék is lett értékesítve jár a garancia.
Ezt abban az esetben nem tudjuk érvényesíteni ha nem szakember végzi a munkát számla nélkül. Tevékenységünk során akár a postaláda zárnyitástól van szó a helyreállításáig melyben az utolsó fázisként a postaláda zárcseréjét jelölném meg, garanciát biztosítunk.

Így Ön biztos lehet abban, hogy minőségi munkát kapott a piacon megfelelő párhuzamban lévő ár/érték arányában, egy olyan cégtől aki a nap 24 órájában lehetőséget biztosít a reklamáció és a probléma kezelésre.

Más cégek reggel 8 tol este 18 óráig vállalják a postaládák körüli tevékenységet, egy meghibásodás mely ünnepnap vagy akár este 10 órákkor történik hogyan és kihez fordulhat majd Ön garanciáért?

Hívjon minket éjjel nappal és élvezze a postaláda zárcsere élményét melyet a tökéletesen működő levélszekrény biztosít a munkásságunk után!
 

POSTALÁDA ZÁRCSERE +36 70 2000 400 NON STOP